ALUk SC140TT

Početna » ALUk SC140TT

Veranda

SC140TT – SERIJA ALU (ALUMINIJSKIH) PROFILA ZA KLIZNE STIJENE S PREKINUTIM TERMIČKIM MOSTOM

KORIŠTENI MATERIJALI:

  • ekstrudirani profili iz primarne legure aluminija EN AW – 6060 (UNI EN 755-2) T5
  • brtve (statičke i dinamičke) od elastomera EPDM

TOPLINSKA PROVODLJIVOST:

Primjenom međunarodnog standarda UNI EN ISO 100077 – 2:2004, koeficijent U toplinske provodljivosti središnjeg dijela (PVC labirint) iznosi 2,5 W/m2K

PROFILI:

  • debljina profila okvira: 140 mm (213 mm profil za trostaznu vodilicu).
  • debljina profila krila: 56 mm (u kombinaciji s istoimenom serijom IW za klasična krila, koriste se iste brtve i staklodržači za stakla).

OKOVI:

Podizno-klizni mehanizam dopušta izradu krila težine do 250 kg uz jednostavnost njihovog pomicanja; dodatni komplet okova omogućava postavljanje specijalnih stakala pomoću kojeg je moguće ugraditi i krila koja zajendo sa staklima teže i do 400 kg, a da pritom nije bitno narušena jednostavnost njihovog pomicanja.

OSTAKLJENJE:

Na profile se mogu montirati stakla debljine 10 – 40 mm. Stakla se učvršćuju pomoću standardnih konkavnih ili konveksno zaobljenih staklodržača te vanjskim i unutarnjim brtvama. Vanjska brtva je cijlom svojom duljinom nepropusna te je bez spojeva u kutovima.

TIPOLOGIJA IZRADE:

Klizno-podizna i klizna vrata i prozori, s dva, tri, četiri ili šest kliznih krila ili kao alternativa s tri klizna krila i trostaznim vodilicama.