O nama

Početna » O nama

TT GRADNJA d.o.o. je moderna rastuća tvrtka koja kroz ponudu uključuje vanjsku stolariju s najpopularnijim materijalima pvc-alu programa, uz jedinstvenu kolekciju bioklimatskih pergola i sjenila za sunce.

Zahvaljujući neprekidnom ulaganju u kvalitetnu raznovrsnost sadržaja ponude, a u suradnji s renomiranim proizvođačima, kreirali smo jedinstvenu ponudu svega za dom na jednome mjestu.

Posjedujemo proizvode krajnje jednostavne za održavanje koji pružaju poboljšanu sigurnost zahvaljujući novim konstrukcijskim rješenjima.

Sadašnje i buduće poslovanje temeljeno je na poštivanju pravila struke i odgovornosti za profesionalno i odgovorno obavljen posao. Naš rad odražava predanost kvaliteti, funkcionalnosti i estetici. Stvaramo brand za inovacije, pouzdanost, iskustvo i visoku kvalitetu.

Visokokvalitetnim materijalima uz garantiranu dugotrajnu funkcionalnost, povećavamo vrijednost imovine. Profesionalnom montažom se postiže visoka funkcionalna sigurnost.

Kroz poslovanje raspolažemo s modernim, zanimljivim i multifunkcionalnim rješenjima za uređenje prostora uz najbolje sustave u klasi.

Spajamo inteligentna tehnička rješenja i vrhunsku estetiku razrađenu do zadnjeg detalja. Ispunjavamo pojedinačne želje i poštujemo različite ukuse. Podižemo standarde glede kvalitete, energetske učinkovitosti, dizajna i brige o okolišu.

Osluškivanje povratnih informacija i potreba kupaca su nam vodilja ka čvrstoj uspješnosti. Kupci nas ocjenjuju s najboljim omjerom cijene i kvalitete. Ciljano koristimo najbolje osobine svih materijala, a potvrda pravog smijera je stolarija kao vrhunski primjer bolje sutrašnjice.

Stvarajte maštom svoj dom i dopustite da ga dovrši TT GRADNJA d.o.o. na uvjerljivo realan način!