PVC vrata

Početna » PVC stolarija » PVC vrata

PVC ULAZNA VRATA KÖMMERLING 76 AD, KÖMMERLING 88

PVC vanjska vrata načinjena iz profila KÖMMERLING  vrhunske su kvalitete i dizajna. Prilikom proizvodnje ovih vrata vodimo računa i o najsitnijim detaljima. Ukoliko odaberete naša vrata, ne samo da će ulaz u Vaš dom postati moderan i atraktivan, nego ćete dobiti i visokokvalitetan, unikatan i dugovječan proizvod. Naša PVC vrata zadovoljit će i najzahtjevnije kupce, a Vašoj kući dat će poseban izgled. Ulaznim vratima u našoj tvrtki posvećujemo izuzetnu pažnju. Osim što su glavni dio stolarije na kući te trebaju zadovoljiti svojim izgledom, također trebaju zadovoljiti i svojom funkcionalnošću.

Upravo stoga u ulazna vrata ugrađujemo tri spojnice nosivosti svaka 120 kg, modernog dizajna i visoke kvalitete, brave s dodatnim zatvaračima u obliku masivnih kljunova. Da bi funkcionalnost i kvaliteta bile potpune. 

Krilo i okvir ojačavamo s pocinčanim čelikom, u krilu vrata zavarenim pomoću posebnog plastičnog umetka.

U sva glavna ulazna vrata ugrađujemo brave sa sigurnosnim kljunovima. Ugrađujemo ih standardno bez dodatne nadoplate.

U ponudi imamo nekoliko stotina različitih modela vrata s ukrasnim panelima.

PVC ulazna vrata KÖMMERLING 88

PVC ulazna vrata KÖMMERLING 88

PVC vanjska ulazna vrata, profil KÖMMERLING 88. Slike prikazuju presjeke profila i primjere izvedenih vrata. Za odabir modela vrata s ispunama treba odabrati model iz kataloga dobavljača na našim prodajnim mjestima.[aigpl-gallery id="38171"...

Saznajte vi分e
PVC ulazna vrata KÖMMERLING 76 AD

PVC ulazna vrata KÖMMERLING 76 AD

PVC vanjska ulazna vrata, profil KÖMMERLING 76 AD.  Slike prikazuju presjeke profila i primjere izvedenih vrata. Za odabir modela vrata s ispunama treba odabrati model iz kataloga dobavljača na našim prodajnim mjestima.

Saznajte vi分e